Menukaart

  • Voorgerechten

  • Runder carpaccio, pestomayonaise en oude kaas

    • €10,50
  • Steaktartaar, creme van eidooier, truffelmayonaise

    • €9,50
  • Gevulde reuzechampignons met blauwe kaas

    • €8,50
  • Zalm krokant gebakken in Norivellen, zalmtartaar

    • €12,00
  • Proeverij van voorgerechten

    • €13,00
  • extra mandje brood met kruidenboter en tapenade

    • €10,50
  • Mandje brood De Luxe met gedroogde ham, olijven en yoghurtdip

    • €6,50
  • Soepen

  • Bouillabaisse

    • €7,00

    Ook als hoofdgerecht te bestellen  € 15,50

  • Spinaziesoep met gedroogde ham

    • €6,50
  • Tomatensoep

    • €6,00
  • Uiensoep

    • €6,50
  • Hoofdgerechten

  • Slibtong, al jaren een begrip

    • €20,50
  • Vis van de dag

    • €20,50
  • Tournedos met peper, stoganoff, rode wijn of bearnaise

    • €24,50
  • Bouillabaisse

    • €15,50
  • Bavette met Bearnaisesaus

    • €21,00
  • Varkenshaassate

    • €18,50
  • Runderburger, uitgebakken spek, krokante uiringen en een gebakken ei

    • €16,50
  • Spare ribs

    • €18,50
  • Tagliatelle, gamba's en gerookte zalm

    • €16,50
  • Vegetarische Quiche met verschillende groenten

    • €16,50
  • Nagerechten

  • Banaan Royale

    • €7,50
  • Sorbetijs, vers fruit en een soepje van rood fruit

    • €7,50
  • Vruchtentaartje met yoghurtijs

    • €7,50
  • Kaas van Bourgondisch Lifestyle

    • €10,50
  • Koffie met friandises

    • €5,25