Restaurant

  • Voorgerechten

  • Runder carpaccio, pestomayonaise, lardons en Parmezaanse kaas

    • €10,50
  • Steaktartaar, truffelmayonaise ( supplement eendenlever + € 3,00 )

    • €9,50
  • Salade met bitterballen van geitenkaas, gedroogde groenten en honing dressing

    • €8,50

    (ook vegetarisch te bestellen)

  • Gerookte zalm van zalmrokerij “Smoking”, zoetzure groenten en citroen crème fraiche

    • €10,50
  • Proeverij van voorgerechten

    • €12,50
  • Soepen

  • Vissoep

    • €7,00
  • Crème van bospaddenstoelen en truffel

    • €6,50
  • Tomatensoep

    • €6,00
  • Uiensoep

    • €6,00
  • Hoofdgerechten

  • Slibtong, dikke friet, spinazie, remouladesaus

    • €19,50
  • Snoekbaars, stamppot van postelein, rode wijn jus

    • €21,50
  • Tournedos, gebakken paddenstoelen en truffeljus

    • €24,50
  • Bavette, garnituur Bonne Femme, bearnaisesaus

    • €21,50
  • Confit de canard, gekonfijte zurrkool, rode wijn jus

    • €21,50
  • Ravioli met paddenstoelen en truffel

    • €17,50
  • Nagerechten

  • Crêpes Suzette, vanille ijs

    • €8,50
  • Cheesecake, aardbeiensaus, witte chocolade ijs

    • €8,50
  • Stickie Toffee, karamelsaus, karamel ijs

    • €8,50
  • Wentelteefje van Hoornse Broeder, kaneelijs

    • €8,50
  • Kaas van Bourgondisch Lifestyle met kletzenbrot

    • €10,50