Menukaart

  • Voorgerechten

  • Rundercarpaccio, truffel crème, Parmezaanse kaas

    • €11,00
  • Gerookte zalm, Hollandse garnalen, zoetzure groenten

    • €12,50
  • Steak tartaar

    • €11,00
  • Oosterse viskoekjes

    • €11,50
  • Gegratineerde champignons

    • €10,00
  • Proeverij van voorgerechten

    • €13,50
  • Soepen / Tussengerechten

  • Gebakken eendenlever

    • €13,50
  • Bisque

    • €7,50
  • Honing mosterdsoep met gerookte zalm

    • €6,50
  • Tomatensoep

    • €6,50
  • Uiensoep

    • €6,50
  • Hoofdgerechten

  • Sliptong, al jaren een begrip

    • €22,50
  • Vis van de dag

    • €22,00
  • Tournedos met peper, stroganoff, rode wijn of bearnaise

    • €26,00
  • Entrecote met Bearnaisesaus

    • €22,00
  • Confit de Canard, zuurkool en rode wijnjus

    • €22,00
  • Varkenshaas Stroganoffsaus

    • €21,00
  • Spare ribs

    • €18,50
  • Kipsaté

    • €17,50
  • Risotto, gebakken paddenstoelen, truffel

    • €18,00
  • Nagerechten

  • Crêpes Suzette, aan tafel bereid met vanille ijs

    • €9,00
  • Wentelteefje van West Fries suikerbrood, kaneelijs

    • €9,00
  • Dame blanche

    • €7,50
  • Kaasplank

    • €11,00
  • Koffie met friandises

    • €5,25
  • Grand Dessert

    • €12,50
  • Cheese cake met warme kersen

    • €9,00