Menukaart

  • Voorgerechten

  • Rundercarpaccio, pesto, oude kaas

    • €12,00
  • Tompouce van gerookte zalm met eiersalade

    • €13,00
  • Steak tartaar

    • €12,00
  • Hollandse garnalencocktail

    • €15,50
  • Geitenkaas met biet

    • €10,00
  • Proeverij van voorgerechten

    • €14,50
  • Soepen / Tussengerechten

  • Gebakken eendenlever

    • €14,00
  • Bouillabaisse

    • €7,50
  • Honing mosterdsoep met beenham

    • €6,50
  • Tomatensoep

    • €6,00
  • Uiensoep

    • €6,50
  • Hoofdgerechten

  • Sliptong, al jaren een begrip

    • €23,50
  • Vis van de dag

    • €23,00
  • Tournedos met peper, stroganoff, rode wijn of bearnaise

    • €28,50
  • Kalfs entrecote met Bearnaisesaus

    • €24,50
  • Lamsburger

    • €19,00
  • Varkenshaas Stroganoffsaus

    • €21,50
  • Spare ribs

    • €18,50
  • Pasta met vongole en gamba’s

    • €18,50
  • Kipsaté

    • €18,50
  • Vegetarische loempia’s

    • €18,00
  • Nagerechten

  • Witte chocolade panna cotta met rood fruit

    • €9,00
  • Pornstar Martini cheesecake

    • €9,00
  • Dame blanche

    • €7,50
  • Kaasplank

    • €11,00
  • Koffie met friandises

    • €5,50
  • Grand Dessert

    • €12,50
  • Scroppino

    • €6,50