Menukaart

  • Voorgerechten

  • Rundercarpaccio, pesto , Parmezaan en pijnboompitten

    • €13,50
  • Gepekelde zalm in rode kool

    • €13,50
  • Burrata, duxelles, kruidenolie, hazelnoot

    • €12,50
  • Proeverij van voorgerechten

    • €14,50
  • Soepen

  • Gebakken eendenlever

    • €16,50
  • Wisselende soep

    • €7,00
  • Tomatensoep

    • €7,00
  • Uiensoep

    • €7,50
  • Hoofdgerechten

  • Sliptong, al jaren een begrip

    • €26,00
  • Vis van de dag

    • €25,00
  • Tournedos met peper- of stroganoffsaus

    • €29,50
  • Confit de Canard

    • €25,50
  • Hamburger, zoete ui, spek, gebakken ei en huisgemaakte burgersaus

    • €21,50
  • Varkenshaas met buikspek

    • €24,50
  • Spare ribs

    • €22,50
  • Kipsaté

    • €20,00
  • Wisselend Vegetarisch Hoofdgerecht

    • €19,50
  • Nagerechten

  • Crepes Suzette

    • €9,50
  • Brownie met kaneelijs

    • €9,00
  • Dame blanche

    • €8,50
  • Kaasplank

    • €14,00
  • Koffie met friandises

    • €7,00
  • Grand Dessert

    • €14,00