Menukaart

  • Voorgerechten

  • Rundercarpaccio, pesto, pecorino, pijnboompitten

    • €12,50
  • Gerookte zalm

    • €13,50
  • Steak tartaar

    • €12,50
  • Salade biet

    • €11,50
  • Proeverij van voorgerechten

    • €14,50
  • Soepen

  • Pompoensoep met chorizo en creme fraiche

    • €7,00
  • Tomatensoep

    • €6,50
  • Uiensoep

    • €7,50
  • Hoofdgerechten

  • Sliptong, al jaren een begrip

    • €24,00
  • Vis van de dag

    • €23,50
  • Tournedos met peper- of stroganoffsaus

    • €28,50
  • Confit de Canard

    • €24,50
  • Hamburger, spek, gebakken ei en huisgemaakte burgersaus

    • €19,50
  • Varkenshaas, buikspek

    • €22,00
  • Spare ribs

    • €19,00
  • Kipsaté

    • €19,00
  • Knolselderij, buratta, gepofte knoflookschuim

    • €18,50
  • Nagerechten

  • Crepes Suzette

    • €10,50
  • Tarte au citron

    • €9,00
  • Dame blanche

    • €8,00
  • Kaasplank

    • €13,50
  • Koffie met friandises

    • €7,00
  • Grand Dessert

    • €13,50
  • Scroppino

    • €6,50
  • Chocolade dessert

    • €9,50