Menukaart
-
Voorgerechten
-
Rundercarpaccio, pesto , Parmezaan en pijnboompitten
- €13,50
-
Gepekelde zalm in rode kool
- €13,50
-
Burrata, duxelles, kruidenolie, hazelnoot
- €12,50
-
Proeverij van voorgerechten
- €14,50
-
Soepen
-
Gebakken eendenlever
- €16,50
-
Wisselende soep
- €7,00
-
Tomatensoep
- €7,00
-
Uiensoep
- €7,50
-
Hoofdgerechten
-
Sliptong, al jaren een begrip
- €26,00
-
Vis van de dag
- €25,00
-
Tournedos met peper- of stroganoffsaus
- €29,50
-
Confit de Canard
- €25,50
-
Hamburger, zoete ui, spek, gebakken ei en huisgemaakte burgersaus
- €21,50
-
Varkenshaas met buikspek
- €24,50
-
Spare ribs
- €22,50
-
Kipsaté
- €20,00
-
Wisselend Vegetarisch Hoofdgerecht
- €19,50
-
Nagerechten
-
Crepes Suzette
- €9,50
-
Brownie met kaneelijs
- €9,00
-
Dame blanche
- €8,50
-
Kaasplank
- €14,00
-
Koffie met friandises
- €7,00
-
Grand Dessert
- €14,00