Menukaart
-
Voorgerechten
-
Rundercarpaccio, truffel crème, Parmezaanse kaas
- €11,00
-
Gerookte zalm, Hollandse garnalen, zoetzure groenten
- €12,50
-
Steak tartaar
- €11,00
-
Oosterse viskoekjes
- €11,50
-
Gegratineerde champignons
- €10,00
-
Proeverij van voorgerechten
- €13,50
-
Soepen / Tussengerechten
-
Gebakken eendenlever
- €13,50
-
Bisque
- €7,50
-
Honing mosterdsoep met gerookte zalm
- €6,50
-
Tomatensoep
- €6,50
-
Uiensoep
- €6,50
-
Hoofdgerechten
-
Sliptong, al jaren een begrip
- €22,50
-
Vis van de dag
- €22,00
-
Tournedos met peper, stroganoff, rode wijn of bearnaise
- €26,00
-
Entrecote met Bearnaisesaus
- €22,00
-
Confit de Canard, zuurkool en rode wijnjus
- €22,00
-
Varkenshaas Stroganoffsaus
- €21,00
-
Spare ribs
- €18,50
-
Kipsaté
- €17,50
-
Risotto, gebakken paddenstoelen, truffel
- €18,00
-
Nagerechten
-
Crêpes Suzette, aan tafel bereid met vanille ijs
- €9,00
-
Wentelteefje van West Fries suikerbrood, kaneelijs
- €9,00
-
Dame blanche
- €7,50
-
Kaasplank
- €11,00
-
Koffie met friandises
- €5,25
-
Grand Dessert
- €12,50
-
Cheese cake met warme kersen
- €9,00