Menukaart
-
Voorgerechten
-
Rundercarpaccio, pesto, pecorino, pijnboompitten
- €12,50
-
Gerookte zalm
- €13,50
-
Steak tartaar
- €12,50
-
Salade biet
- €11,50
-
Proeverij van voorgerechten
- €14,50
-
Soepen
-
Pompoensoep met chorizo en creme fraiche
- €7,00
-
Tomatensoep
- €6,50
-
Uiensoep
- €7,50
-
Hoofdgerechten
-
Sliptong, al jaren een begrip
- €24,00
-
Vis van de dag
- €23,50
-
Tournedos met peper- of stroganoffsaus
- €28,50
-
Confit de Canard
- €24,50
-
Hamburger, spek, gebakken ei en huisgemaakte burgersaus
- €19,50
-
Varkenshaas, buikspek
- €22,00
-
Spare ribs
- €19,00
-
Kipsaté
- €19,00
-
Knolselderij, buratta, gepofte knoflookschuim
- €18,50
-
Nagerechten
-
Crepes Suzette
- €10,50
-
Tarte au citron
- €9,00
-
Dame blanche
- €8,00
-
Kaasplank
- €13,50
-
Koffie met friandises
- €7,00
-
Grand Dessert
- €13,50
-
Scroppino
- €6,50
-
Chocolade dessert
- €9,50