Menukaart

  • Voorgerechten

  • Rundercarpaccio, truffelcreme, pecorino en pijnboompitten

    • €12,50
  • Gepekelde zalm in rode biet

    • €13,50
  • Dun gesneden entrecote met een aardappelsalade

    • €13,00
  • Tartaar van knol

    • €11,50
  • Proeverij van voorgerechten

    • €14,50
  • Soepen

  • Wisselende soep

    • €7,00
  • Tomatensoep

    • €7,00
  • Uiensoep

    • €7,50
  • Hoofdgerechten

  • Sliptong, al jaren een begrip

    • €24,00
  • Vis van de dag

    • €23,50
  • Tournedos met peper- of stroganoffsaus

    • €29,50
  • Pasta met gerookte zalm en gamba’s

    • €19,50
  • Hamburger, zoete ui, spek, gebakken ei en huisgemaakte burgersaus

    • €20,00
  • Varkenshaas, buikspek

    • €22,00
  • Spare ribs

    • €19,00
  • Kipsaté

    • €19,50
  • Groenten in zout korst, burrata

    • €19,00
  • Nagerechten

  • Brownie, merengue en caramelijs

    • €9,00
  • Tarte au citron

    • €9,00
  • Dame blanche

    • €8,00
  • Kaasplank

    • €14,00
  • Koffie met friandises

    • €7,00
  • Grand Dessert

    • €14,00
  • Scroppino

    • €7,00