Menukaart
-
Voorgerechten
-
Rundercarpaccio, truffelcreme, pecorino en pijnboompitten
- €12,50
-
Gepekelde zalm in rode biet
- €13,50
-
Dun gesneden entrecote met een aardappelsalade
- €13,00
-
Tartaar van knol
- €11,50
-
Proeverij van voorgerechten
- €14,50
-
Soepen
-
Wisselende soep
- €7,00
-
Tomatensoep
- €7,00
-
Uiensoep
- €7,50
-
Hoofdgerechten
-
Sliptong, al jaren een begrip
- €24,00
-
Vis van de dag
- €23,50
-
Tournedos met peper- of stroganoffsaus
- €29,50
-
Pasta met gerookte zalm en gamba’s
- €19,50
-
Hamburger, zoete ui, spek, gebakken ei en huisgemaakte burgersaus
- €20,00
-
Varkenshaas, buikspek
- €22,00
-
Spare ribs
- €19,00
-
Kipsaté
- €19,50
-
Groenten in zout korst, burrata
- €19,00
-
Nagerechten
-
Brownie, merengue en caramelijs
- €9,00
-
Tarte au citron
- €9,00
-
Dame blanche
- €8,00
-
Kaasplank
- €14,00
-
Koffie met friandises
- €7,00
-
Grand Dessert
- €14,00
-
Scroppino
- €7,00